Förståelse.

2009-05-18 @ 14:53:19

SnyggTess var här i fredags och fick direkt kontakt med Tia.


Och när jag idag, duschar Tia så möts jag av det här i köket efteråt...då slog det mig..


Sådan matte, sådan katt. Jag har lärt henne allt jag kan.

DansaDans!

2009-05-17 @ 23:48:49
Nu har jag kommit hem från jobbet - 09:30 - 22:30 utan rast. men mycket dans! Dessa är de tuffaste men också de roligaste helgerna på året :)
Jag har sprungit upp och ner för trappen så sjukt mycket att jag har träningsverk, bara av det. Fick dansa med de små kaninerna också - jag var som barnen sa "Mamma Kanin". De var jätteduktiga iallafall :)
Riktigt kul har jag haft och tjänat pengar under tiden när jag bland annat suttit och kollat på dansshower. Inte illa pinkat.

Nu är jag hemma med en Tia som är hur vild som helst, hon har varit själv alldeles för mkt och lär bli kelsjuk strax :) förhoppnignsvis :P
Imorgon ska jag plugga igen allt som jag inte hunnit nu i veckan - det kommer bli jobbigt och aningen stressigt. Har iallafall pratat med S om att få tillbaka klasser nästa termin, ser jag framemot :) Och jag slipper läraraudition - eftersom jag redan bevisat vad jag går för med mina kaniner, trots allt - vi gjorde kanske 5 olika rörelser ;)
Godnatt mina vänner!

Smakprov på kaninutstyrsel:


Du kan bli vattenförgiftad.

2009-05-14 @ 10:59:49

5l om dagen, då kan du räkna med att du har ngn dag på sjukan med personlighetsförändringar mannen.

Sitter på föreläsning om näring, ganska intressant men jag längtar mer till lunch nu än om vi pratat om... ja, ngt osmakligt.

Fisksoppa idag, mums!



Har Snyggtess brevid mig:

Tja! Sötmia är så duktig och har datan med sig, blir lite roligare på föreläsningarna då. Mia själv gör oxå föreläsningarna roligare såklart:D

Beach 09 här kommer vi!


Semifinal!

2009-05-12 @ 23:45:25

Vi gick vidare! Och inte för att det var en överraskning med tanke på att damen är grym på scen. Puss på det.


NU, just nu - är livet gott!
HEJA SVERIGE!



Det slog mig precis..

2009-05-12 @ 11:17:55

Att jag har galet mkt plugg som jag lagt på hyllan, bokstavligen. ovanför sängen, därför jag sover så dåligt?
Ska börja med det idag, bibblan at 12.




puss på er.


Hågelbyparken

2009-05-09 @ 20:06:00

Idag har jag då arbetat!
Vaknade upp riktigt tidigt för att ta bilen mot Tumba, fick lite panik där ett tag men kom fram till slut :)
Hemvägen var seg, det är bara 70.. typ halva vägen, jag som är på prövotid ligger och sniglar fram medan resten sveper förbi i 120. Väl på jobbet iaf, så hissade jag flaggor, tog fram bilar.. stekte i min elbil (pökbilen) och krattade. Satt mycket på parkbänkar. Jag tror det här blir en bra sommar :) Dock fasar jag inför de sura föräldrarna som inte vill släppa minikörskolans bilar när jag vill stänga och dessa fjortisar som vill grilla på vår gräsmatta.
Men, men - kom och hälsa på!



Imorgon är det invägning! Håll tummarna!
Puss på er små liv.


Bortglömda mappen.

2009-05-08 @ 20:40:30


Fredag, känns som det är söndag idag... Vaknade klockan 16:30 idag. Hade lite annat planerat för dagen men jag kom inte upp ur sängen, det gick bara inte.
Så nu är jag pigg som ett svin och bör sova snart då jag arbetar hela helgen lång.
Körde precis hem bilen till mig så jag slipper springa iväg imorgonbitti till mor&far - blir skönt att slippa åka pendeltåg och buss....! Lyx i vardagen :)

Annars så är det bra mannen!
Tog mig typ... 1/4 vinglas med vittvin - smakade gott de två första, sen blev det tack och adjö, ska ju trots allt ut på vägarna imorgon.
Men puss på er.

Uppe med tuppen!

2009-05-06 @ 07:56:02

Så, tentadagen var både och.
Tentan gick inte alls bra men jag hänger inte läpp för det - kan alltid göra om den :) Hela världen går inte under. Plus, jag är inte riktigt förtjänt ett G då jag inte kan det jag ska kunna eller läst så mycket jag bör läsa, så världen är rättvis ibland :)
Senare så drar jag o SnyggTess iväg till systemet och inhandlar cider, därefter gömmer vi dem i väskan och går in på nivå22. Har trevligt där, drar vidare till fotbollsmatch (gjorde några stopp på vägen, skogen bl.a) ;)
Hemma runt 23.

Ny kurs annars, känns väl helt okej. Start med cancer, och jag som har fått för mig att det kommer bli min död - tror på det ännu mer nu. Speciellt efter statistiken.
Fast o andra sidan så kommer jag få för mig att jag ska dö av...ja, vad vi nu kommer läsa om i framtiden. Kommer bli en resa det här ;p

Skulle till Danshögskolan idag och blivit röd av avund men måste till bibblan nu och sno till mig mina böcker som jag inte hämtade ut igår..
Får bli besök där nästa vecka förhoppningsvis. Jag längtar iaf =)
Sköt om er!


Bevis på att fr. v Sandra och jag är givande danstalanger.



Solbränna!

2009-05-02 @ 17:35:57


Idag har jag stekt, jag har blivit stekt.
Solat från 11:20 och 5h framåt. Jag är röd som en.. kidneyböna på de ställen där jag inte kunde smörja in mig. Jag är nu en levande karta. Mycket mumsigt.
Inte alls smärtsamt heller.

Iaf, pluggat mycket i solen, känns rätt okej faktiskt. men jag är inte så taggad inför tentan, ganska taggad på omtenta dock ;P eller?
Tydligen fest ikväll, skulle vara nice med tanke på att jag inte kommer kunna festa på 4veckor efter denna helg. Men det kanske inte räknas... det kanske ska ses som att jag inte kan festa på 5helger.. från och med nu?

Min lever kommer tacka mig!


puss på er mina barn!


RSS 2.0