Vickan förra veckan ;)

2009-07-20 @ 13:03:42

Grillning och kortspel!

2009-07-19 @ 20:39:28



Sen fick jag ju träffa Erika förra veckan <3


Långt gräs nu för tiden.

2009-07-06 @ 09:34:14
De borde klippa gräsmattan här utanför. för att:
1. få sommardoften av nyklippt gräs
2. få bort alla blommor som är överallt så man slipper få en humla i örat när man ligger och solar.

Dock blir det inget sola idag.
Idag blir det att hjälpa mor med flytten, det blir två dagar.. på raken. Men det känns som jag är skyldig dem det efter all hjälp jag fått från dem genom åren, så - jag klagar inte! :)


Jobbet i helgen gick mycket bra, jag har haft riktigt kul! Jag är en mästare i köket och i disken på cafét.. där jag hänger när jag inte har så mycket annat att göra. Tiden går så mycket fortare när man har ngt att göra :) De KÄRA barnen i parken tyckte det var roligt att kladda ner mitt vrålåk aka pökbilen med isglass, så den blev helt kletig och dan. Inte min ljusaste stund på dagen. Ännu en påminnelse om varför jag inte ska skaffa barn, eller tycker om barn..vill vara i närheten av barn. De stör mig.

Annars har jag varit uppe sen åtta och stökat, det är sjukt mysigt att vakna så tidigt och vara pigg - dock kommer jag få en liten smäll senare idag då jag kommer bli sjukt trött ;)
menmen!

En strålande dag framför oss!
Puss på er!




OBS! Inta hög koncentration när ni hanterar alkohol mina vänner.

Ingarö

2009-07-03 @ 20:55:01
Var grymt.
Det var en jättefin strand och trevligt sällskap :) Jag vågade t.o.m ut i vattnet, men en fiskjävel bet mig så jag slutade att bada strax därefter.
Jag blev hyfsat röd på kvällen men det börjar lägga sig nu och, ja - som vanligt flagnar bort ;p Mor kunde ge mig sin näsa men inte sina pigment, tack för den!

Idag har jag hjälpt mor med att flytta hela dagen, vi har hunnit med väldigt mycket och på tisdag är det sista lasset, lär dock ta en jävla tid det med.. med tanke på hur mycket saker mina kära föräldrar har. Och alla dessa blommor.. som en kär moder vägrar packa ner i en kartong. Blir mycket bärande och körande, men som de säger själva - detta är ju sista flytten :)
Bror min ska flytta hem igen, så min gamla lägenhet i staden ska säljas - om det är någon som känner sig rik..? Det är en liten charmig lya på 26kvm precis vid motorvägen och tunnelbanan (stör lagom mycket när du ska sova eller när du vill öppna fönstret när sommarsolen smälter sönder färgen på väggarna) köket ligger i hallen, och det är svårt att få plats med ngt mer än is i frysfacket - hyran är låg och det är inte mer inbrott i vindsförrådet än 1gång i månaden! Utgångspris: 1 250 000:-

Imorgon ska jag arbeta och jag ser framemot det :) Ska bli skönt att få lalla runt själv i min värld och tänka hela dagen :)
Snart får vi vårt besök från Down Under och det kommer bli så himla kul att få träffa dem igen, sålde in idéen hos mor&far att de ska komma till jobbet mitt och kika på utomhusteater :) Vilket verkade ganska lockande, så det vore kul - att visa dem vart jag jobbar.. :)

Glad Sommar och Godnatt!

Har ni lite smak kan ni gå in och shoppa bort lite lön på: kamadesign.se

pusshej!

RSS 2.0