Patricia 19år!

2008-05-31 @ 21:03:51
Nu sitter jag hemma hos Pate, med en Melan över axeln, myspys.

Jag är less i smyg, men partyhumöret lär ta över om en liten stund ;P
Jag är mest less på allt prat om killar, jag orkar inte riktigt höra mer... varför kan vi tjejer inte prata om något annat än killar? :P Jaja, okej ,jag vet.. vi talar om annat ibland, men håll med om att det mesta går åt till killprat.

Vi (jag och melan) kom precis på att vi kommer sakna kompisarna och dansen.... så det är ju surt.


Ha! Alltså Sandra, precis efter mitt klagomål om killprat så kommer hon med en killkommentar till, det var ganska.....komiskt ;) babyboo!
Melan ska strypa en flicka. Hon kommer åka i fängelsehåla. (Attans/Melan)

Karin är här på besök och hon pratar fortfarande konstigt, men på H&M i den långa kön så utttalade hon färgen beige rätt.


Ursäkta! Men om en snubbe säger att "Säg att vi är här, då vill alla dina ASSNYGGA polare gå dit?! MY ASS ATT VI VILL. skulle inte tro att vi är smygtofflar som drar efter pojkarna SMÅ.
Vi alla vet att de kommer dra efter oss, och det vill jag inte. någonstans.


Nu ska jag sjunga singstar med mina älskade vänner, dvs alla som jag känner jag ska pussa på dem tills de faller omkull, eftersom de flesta av dem är en gnutta full.

Studeras?

2008-05-27 @ 13:57:51
Jag har ingen luft i mina näsborrar. För det går inte att andas genom de små liven. Förkyld ja, men på ett bra sätt - varit till och från i över fyra veckor och nu kan den väl vara så snäll att skiten slår till? Jatack.
Vi får väl se hur det går...

Jag sitter och försöker studera det sista inför provet imorgon, det sista provet jag gör i st:eriks gymnasium. där har du ett riktigt PUSS PÅ DIG!
Jag vet att den delen av planen.. studeringsplanen kommer gå sådär de närmaste timmarna då det är sol ute och jag är så blek att jag bländer folk på staden. Det är inte snällt mot folk på staden så jag bara måste sola - lite.

Jag ska tydligen jobba idag, fick jag veta igår. så det var ju praktiskt.. att jag fick veta det här och nu istället för... igår och då. Ska repa med mina regntjejer och mina rihannatjejer - är riktigt taggad måste jag säga :) Ska bli kul och se vad scenen gör med deras dans :) Använde 30min av idag för att uppdatera mig kropp med hur dansen ser ut och hur räkningen är, de lär fråga sådana frågor.. vill inte stå där som en helt blåst koreograf utan svar på frågor.

Jag börjar känna mig lite orolig nu igen för min lilla punktering i naveln, den mådde bäst av alla de första veckorna men nu helt plötsligt börjar den göra uppror och rör sig sakta mer utåt från mig, jag har sett det beetende förut så jag har all rätt att vara orolig, någon som kan berätta annat - det är helt normalt och den kan sluta vandra utåt? Vill tammefanemig inte ta hål där igen, med dubbelt lager ärrvävnad. mysiga ord det här.

Vi kollade på en liten del av vårat projektarbete igår - det känns inte som det är nätsan 6månader sedan vi gjorde den.. och det känns inte alls som 1år sedan vi började lägga upp våran idé. Det var riktigt kul att se. Nostalgi.
Vi måste bara kika efter den första delen av showen då den delen är nerpackad i en av mina gigantiska kartonger inne i staden uppe på min kära helt skräckslagna vind.
Jag tänkte också på följande - man kanske borde ta med sig filmkameran till GranCanaria? Det är en helt annan sak att ha minnen på film än på kort, ju. Den är iofs ganska klumpig att släpa.... och jag kommer vara nojjig att den ska försvinna... kanske bättre att filma med digitalkameran istället. Jag har ju några dagar att tänka på saken iallalfall.
Och! Det slog mig igår, att vi alla - snyggaste danstjejerna kommer att få dansa på golven på nattklubbarna tillsammans... vi kommer äga hela golvet, kom jag på. Så, passa er ;)

(Danstjejerna små, vi har tid och öva på våra krogkoreografier på Madridsflygplats!)


Förra veckans citat: "Jag är lika lycklig som en grand jéte!"

Dansen är nu över, det känns inte direkt som någon har gett mig ett klöver, ett klöver ska ju ge någon tur och lycka, jag känner mig mer som en tant nere i trång ficka. Men jag vet att vi kommer ta igen det bra nere i värmen, nu ska jag ta bort tortellini fråm ärmen!

Måndag

2008-05-26 @ 15:13:36

Det var nästan alltför nära att jag spolade denna blogg också, det är ju tidskrävande att hålla den uppdaterad.
Nytt för idag är inte mycket, jag sitter och studerar juridik igen - har bara kommit till kapitel två och har redan fyllt upp tre a4sidor dataskrivet. vafan?

Annars är det lugnt, allt jag äger är nytvättat... så det är soft.
Eftersom vi är melodifestivalälskare allihopa, fast vissa av oss har inte erkänt det än så vet vi alla om det - så vad kunde inte göra allting bättre i lördags om inte Björn? Det var det bästa på hela tävlingen.


Planer på att bjuda in alla de små på en filmsnutt på våran egna dansföreställning, måste ju hinna se den allihopa innan vi drar utomlands. Som förövrigt är mer nära nu än vad de någonsin har varit ;)
Oh, jag har ett erkännande ... jag har tappat bort biljettpappret i flytten! Tur att alla fyra tog varsitt.. någon som har kvar det?


Det bästa med att vara tjej, är att jag inte ser ut som dej.

PUSS


Leggings?

2008-05-22 @ 15:20:21
Se vad jag hittade!
Jag hade ju visst en blogg. Men jag måste vara få - leggings?
Det var nästan lite sorgligt, men jag ska bära upp detta sorgliga smeknamn och göra det asballt! ;P hmm.

Jaja, jag har piercat naveln igen. Den flög ju ut den andra rackarn, tatueringar har jag också införskaffat mig. Så jag är nästan fullbordad nu.

Framtids planer hittils nu då; vad kan de vara? Det enda som är i mitt huvud just nu - GRANCANARIA! Vi åker så jävla snart - 14juni.
Studenten om 14dagar. Det matchar bra.
Mysigt, mysigt.

Idag är det torsdag och jag har studerat juridik, tvättat tre maskiner, solat och ska strax åka iväg och köpa studentpresent. Imorgon är det fredag och jag och Jossan ska iväg och äta mat i skolan, sedan kolla in 1orna och 2ornas dansshow :)
Där har vi det, det som jag saknar så mycket att det gör förbannat ont. Dansen.
Det känns som man blir sämre för varje dag som går. Blä på det.


Jag ska helt klart försöka uppdatera mig lite bättre här.. och eftersom jag verkade ha ett tema på mina två tidigare inlägg så måste jag ju fortsätta med trenden "rim", jag vet hur mina vänner älskar mina BRA rim.

Nu ska jag åka och shoppa en present som kommer kosta mer än en cent.
Enjoy! ;)

RSS 2.0