Salami?

2009-09-29 @ 21:19:56

Mitt liv utanför bloggen:

Jag har idag gjort det vanliga, men även! Storstädat mitt badrum, har aldrig någonsin haft det så rent som jag har nu, vilken lättnad! Man mår bäst när det är rent..;P

Åker till jobbet ganska tidigt just för jag har fått en ny låt, fick in rätt mycket och det gick bra.. tjejerna har blivit så duktiga så :)
Börjar dock bli ganska stressigt nu när julshowen snart är här - 22november!
Jag har hela dagen mått blä, så efter dansen var jag helt BLÄ - ringde mor och hon kom och hämta mig men nej -- cykeln står nere vid stationen så hon droppar mig där.. väntar med bilen uppe hos mig.. jag buurnar home och ger henne fakturan till sthlmmässan där pappa ska ställa ut sin nya toalettstol. Ja, min far säljer toalettstolar, den nya moderna MILJÖVÄNLIGA toalettstolen.
Ska nog stå vid montern ngn dag och hjälpa fadern, efter allt han gör för mig <3

Iallafall, väl hemma så vill jag ta mig en macka - fortfarande helt borta i psyket så gör jag iordning macka.. vet inte riktigt vad jag håller på med men jag lyckas. Sätter mig vid datorn och är helt, frånvarande.. håller mackan i handen och ska ta en tugga.
"Vafan? Salamin?"

Nu mitt gottfolk har min kära katt, medan jag suttit helt borta DRAGIT AV min salami från mackan, gömt sig bakom gardinen och smockar i sig med glatt humör. Hon var fan värd den skivan.

Nu ska jag läsa läsa läsa. försöka få in så mkt som möjligt innan imorgon, imorgon blir en tuff dag.. inte riktigt taggad.. dock börjar GREYS igen. Det ger livet lite ljus.

puss på er.


Dra mig baklänges!

2009-09-17 @ 10:57:02

Igår så var vi förbi på blodgivarcentralen och kollade läget - jag får panik av att bara sätta min fot nära en nål (om den ska sticka mig dvs) så jag bangade stenhårt. Men SnyggTess som dessutom fyllde år igår - tog en för folket och gav lite blod ;D

Därefter blev det Nivå22 och lite mat och alkohol - drog hem runt 7 någonting med K.

Så nu, idag! Ringer tatueringstudion och berättar att min tid inte fungerar, dvs den 25september - så jag ska, lyssna här - TATUERA MIG IKVÄLL!
Så nu ska vi tänka efter vart den ska sitta, exakt - det blir ju en stund den ska smycka ngn del av mig. mohuuha ;)

Eftersom jag inte vart registrerad på min bajsskola så har jag ju inte fått några pengar från CSN, men nu idag - kom pengarna! Så det är ödet som säger, gadda dig kvinna ;)
Mycket lycklig.

Lägger upp bild senare.. när jag fått tagit av bandaget ;)

(Lite sorgligt dock att jag och E inte får tatuera oss samtidigt, men men - jag kommer ju vara där ändå ;)

 

PUSS


RSS 2.0