Snö överallt!

2009-02-23 @ 17:48:05
Igår åkte jag stjärtlapp! Det var så sjukt roligt - vi skrek som små barn. Lycka!

Dock var det inte så smart att bli så kall när jag redan är sjuk :P Men det var kuuul... Bästa 19kronor jag spenderat på mycket länge!
Ida hade vi föreläsning om kulturmöten, så sjukt intressant! Det var riktigt roligt =) Satt nästlängst fram och var så inne i det att klockan plötsligt var 15:45. Det är härligt med sådana föreläsningar.. kan inte alla vara så?

Snart ska jag iväg till mor&far för att snylta lite mat, och sällskap. Katten i all äta men hon är inte så bra på att svara.. alltid....

Ska möjligen bege mig till Jessica a la viiiiiin, ikväll och spendera natten där.. får se hur mycket jag hinner med pluggmässigt ikväll...det börjar ju dra ihop sig nu.. som sagt. Sjukt stressad.
Jag är sådär stressad att när jag väl läser så sitter jag och tänker i bakhuvudet vad jag ska läsa härnäst.. så allting tar ju dubbelt så lång tid när jag måste läsa om allt hela tiden :P
Tänk vad man ger sig in på... bara för att bli leg. sjuksköterska och torka spya och sticka nålar i människor, lyssna på deras klagomål och le. Det här ser jag framemot!

Varför går tiden så fort när det är melodifestival? Jag försöker njuta av dessa tider, men de är väl som sommaren, den bara regnar bort... (snöar... bort..? igen..? fast? ) Du får välja. du vet vad jag vill komma fram till.

Skulle vara skönt att bara lägga sig ner i en vecka och sova .... känner jag. Sportlov är underskattat.
Jag skulle vilja ha mina böcker på band. lyssna på dem istället. Det vore ngt.

Imorgon är det fettisdagen och jag tycker inte ens om semlor, vad får vi istället? :) Och på onsdag kommer csn, prisa gud! Jag behöver dem .. hårt.
Stenhårt, mannen.

Jag får ofta känslan av att världen, vardagen bara rullar på och jag sitter fastspänd i någon vagn och tvingas åka igenom - jag vill bara hoppa av för en liten stund och andas... men det hinner man ju inte. Man måste ju åka med... Blä på fastspändbara vagnar.
Men puss på er!

Rosa är fint.

2009-02-01 @ 17:09:02


Idag har jag köpt en minipc - den är till för mina föreläsningar etc, orkar inte släpa min stora laptop så en rosa liten skönhet blev svaret! Sitter och skriver från den nu :)

Utgången igår var jätterolig - tack alla som gjorde den bra :)
Dock luktade snön spya så det slog kullerbytter om det.


Nu skall jag läsa om röda korsets grundprinciper ;P
hörs senare!

RSS 2.0